ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 25.04.2024 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 296л/с, од кои 269л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 27л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Владо Стојаноски

– ул. Јоска Јорданоски

– ул. Динара

– ул. Сотка Ѓорѓиоски

– ул. Цена Џинорозот

– н.м. Канатларци

Share on facebook
Сподели на Facebook