ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 22.04.2024 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 292л/с, од кои 265л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 27л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Козјак

– ул. Ило Попадинец

– ул. Републиканска

– Реон Кишовица

– Реон Фабрика Партизанка

Share on facebook
Сподели на Facebook