ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 18.04.2024 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 296л/с, од кои 270л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 26л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Ердован Шабаноски

– ул. Димо Наредникот (мост)

– ул. Христо Узунов

– ул. Леце Котески

– ул Пецо Спиркоски

Share on facebook
Сподели на Facebook