ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 16.04.2024 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 303л/с, од кои 277л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 26л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Београдска

– ул. Александар Македонски

– ул. Струшка

– Реон Кишовица

– Фонтани

– н.м. Канатларци

– н.м. Мажучиште

Share on facebook
Сподели на Facebook