ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 12.04.2024 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 308л/с, од кои 280л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 28л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Пенко Здравкоски

– ул. Александар Македонски

– ул. Борка Медарот

– ул. Ѓорѓи Сугаре

– ул. Мире Циркоски

– ул. Битолска

– Реон – Кишовица

Share on facebook
Сподели на Facebook