ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ВО ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 11.04.2024 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 301л/с, од кои 270л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 31л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Орде Чопела

– ул. Вера Циривири

– Реон Индустриска зона Металец

– Реон Агро Инвест

– н.м. Селце

Share on facebook
Сподели на Facebook