ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 09.04.2024 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 278л/с, од кои 246л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 32л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Александар Македонски

– ул. Цане Кузманоски

– ул. Трајко Тарцан

– ул. Битолска

– Реон Касарна „Мирче Ацев“

– н.м Старо Лагово

Share on facebook
Сподели на Facebook