ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 08.04.2024 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 278л/с, од кои 246л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 32л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Пенка Котеска

– ул. Леце Котески (Чатал)

– ул. Трајко Тарцан

– ул. Самоилова (кај Интернат)

Share on facebook
Сподели на Facebook