ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 05.04.2024 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 288л/с, од кои 256л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 32л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Ѓоре Ѓорески

– ул. Кузман Јосифовски – Питу

– ул. Мире Цилкоски

– ул. Борка Утот

– ул. Блаже Иваноски

Share on facebook
Сподели на Facebook