ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 04.04.2024 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 288л/с, од кои 255л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 33л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Никшичка

– ул. Октомвриска

– ул. Трајко Тарцан

– ул. Кузман Јосифовски

– ул. Трајко Сандански

– ул. Бошко Јанкоски и Собирна шахта

Share on facebook
Сподели на Facebook