ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 02.04.2024 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 294л/с, од кои 255л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 39л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Ило Попадинец 1

– ул. Поп Спасе Игумен

– ул. Беровска

– н.м. Ореовец

Share on facebook
Сподели на Facebook