ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 01.04.2024 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 285л/с, од кои 248л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 37л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Тале Христов

– ул. Александар Македонски

– ул. Ило Попадинец

– ул. Битолска (водомерна)

– ул. Леце Котески

– ул. Октомвриска

– ул. Авала

– ул. Борка Утот

Share on facebook
Сподели на Facebook