ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 28.03.2024 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 282л/с, од кои 250л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 32л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Гемиџиска

– ул. Александар Македонски

– ул. 5та Прилепска Бригада

– ул. К. Ристески – Србинот

– ул. Октомвриска

– ул. Мице Козар

– ул. Пенка Котеска

Share on facebook
Сподели на Facebook