ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 25.03.2024 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 288л/с, од кои 247л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 41л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Богомилска

– ул. Пенка Котеска

– ул. Јоска Јорданоски

– н.м. Ореовец

Share on facebook
Сподели на Facebook