ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 21.03.2024 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 286л/с, од кои 240л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 46л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Александар Македонски

– ул. Селечка

– Реон Маркова чешма

– н.м. Мажучиште

Share on facebook
Сподели на Facebook