ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕ

Водоснабдувањето на ден 19.03.2024 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 280л/с, од кои 237л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 43л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Бистра Планина

– ул. Богомилска

– ул. Мечкин Камен

– ул. Селечка

– ул. Борка Спиркоски

– н.м. Мало Коњари

– н.м. Канатларци

Share on facebook
Сподели на Facebook