ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 18.03.2024 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 296л/с, од кои 244л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 52л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Кузман Јосифовски Питу

– ул. Богомилска

– ул. Мечкин Камен

– ул. Ѓорѓи Димитров

– ул. Ленин

– н.м. Мало Коњари

– н.м. Големо Коњари

– н.м. Канатларци

Share on facebook
Сподели на Facebook