ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 14.03.2024 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 237л/с, од кои 241л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 49л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Романија

– ул. О. Тодороски – Шемко

– ул. Тетовска

– ул. Македонска

– Реон Три Багреми

– н.м. Канатларци

Share on facebook
Сподели на Facebook