ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 13.03.2024 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 291л/с, од кои 241л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 50л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Кузман Јосифовски – Питу

– ул. Браќа Шемкоски

– ул. Методија Патчев

– ул. Ило Попадинец

– ул. Александар Македонски

– КПУ Затвор

– ул. Ерековци

Share on facebook
Сподели на Facebook