ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 12.03.2024 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 291л/с, од кои 244л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 47л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Бистра Планина

– ул. Методија Патчев

– ул. Оревоечка

– ул. Леце Котески

– ул. Ѓорѓи Димитров

– ул. Мечкин Камен

– ул. Беласица

Share on facebook
Сподели на Facebook