ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 08.03.2024 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 294л/с, од кои 241л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 53л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Копаоник

– ул. Александар Македонски (фабрика 11ти Октомври)

– ул. Рампо Левката

– ул. Леце Котески (кај Алавантија)

– ул. Никола Каранџулов

Share on facebook
Сподели на Facebook