ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 07.03.2024 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 291л/с, од кои 240л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 51л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Копаоник

– ул. Александар Македонски (фабрика 11ти Октомври)

– ул. Борка Утот

– ул. Савка Манеска

– ул. Рампо Левката

– Реон ИКТ Центар

– н.м. Канатларци

Share on facebook
Сподели на Facebook