ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 06.03.2024 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 275л/с, од кои 238л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 37л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Маргара

– ул. Киро Пајмакоски

– ул. Димо Наредникот

– ул. Егејска

– ул. Кеј 1ви Мај

– ул. Александар Македонски

– ул. Ленин

Share on facebook
Сподели на Facebook