ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 04.03.2024 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 286л/с, од кои 244л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 42л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Кузман Јосифовски-Питу (кружен тек)

– ул. Трајко Николоски

– ул. Ножот

– ул. Јане Сандански (Стара чаршија)

– н.м. Мажучиште

Share on facebook
Сподели на Facebook