ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 29.02.2024 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 287л/с, од кои 240л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 47л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Блага Ружето

– ул. Патрис Лумумба

– ул. Трајко Николоски

– ИКТ Центар – ДАТА

– н.м. Чепигово

Share on facebook
Сподели на Facebook