ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 28.02.2024 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 287л/с, од кои 242л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Стара Чаршија кај Итар Пејо

– ул. Патрис Лумумба

– ул. Браќа Шемкоски

– ул. 3ти Ноември

– ул. Цар Самоил

– ул. Ножот

Share on facebook
Сподели на Facebook