ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 26.02.2024 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 279л/с, од кои 230л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 49л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Димче Антулески

– ул. Наум Охридски

– ул. Егејска

– ул. Димо Наредникот

– ул. Методија Патчев

– ул. Петар Ацев

– н.м. Канатларци

Share on facebook
Сподели на Facebook