ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 16.02.2024 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 274л/с, од кои 245л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 29л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Победа

– ул. Јоска Јорданоски

– ул. Февруарски поход

– Реон – Собирна

– Реон – Топташ

Share on facebook
Сподели на Facebook