ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 14.02.2024 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 261л/с, од кои 233л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 28л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Ѓорѓи Димитров

– ул. Февруарски поход

– ул. Браќа Шемкоски

– Реон Индустриска зона – Металец

Share on facebook
Сподели на Facebook