ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 09.02.2024 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 271л/с, од кои 241л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 30л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Февруарски поход

– ул. Блага Ружето

– ул. Победа

– ул. Димитар Влахов

– ул. Ѓорѓи Димитров

– ул. Савка Манеска

Share on facebook
Сподели на Facebook