ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 08.02.2024 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 271л/с, од кои 240л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 31л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Февруарски поход

– ул. Орде Чопела

– ул. Тризла

– ул. Авала

– ул. Цар Самоил

– ул. Цане Илиески

– Реон Собирна – Извори

Share on facebook
Сподели на Facebook