ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 07.02.2024 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 269л/с, од кои 240л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 29л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Февруарски поход

– ул. Трајко Николоски (пред кафеана Лав)

– ул. Крагуевачка

– ПСОВ

– н.м. Беровци

– ул. Егејска

Share on facebook
Сподели на Facebook