ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 02.02.2024 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 295л/с, од кои 263л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 32л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Борка Лопач

– ул. Задарска

– ул. Богомилска

– ул. Партизанска

– ул. Кеј 4ти Јули

– ул. Јордан Грабулоски

– ул. Александар Македонски (Пелагонија)

– ул. Крушевска

Share on facebook
Сподели на Facebook