ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 01.02.2024 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 295л/с, од кои 264л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 31л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Победа

– ул. Београдска

– ул. Егејска

– ул. Јордан Грабулоски

– ул. Александар Македонски

– н.м. Канатларци

Share on facebook
Сподели на Facebook