ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 29.01.2024 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 298л/с, од кои 267л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 31л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Реон Типски куќи (Аличаир)

– ул. Савска

– Реон Сточен пазар

– ул. Манчу Матак

– ул. Трајко Сандански

Share on facebook
Сподели на Facebook