ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 24.01.2024 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 292л/с, од кои 262/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 30л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Реон Типски куќи (Аличаир)

– ул. Александар Македонски

– ул. Наум Охридски

– ул. Борка Лопач

– ул. Димитрије Чуповски

– н.м. Селце

– Објектот Филип II на ул. Борка Талески

Share on facebook
Сподели на Facebook