ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 16.01.2024 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 290л/с, од кои 254/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 36л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Крушевска Република

– Реон Типски куќи (Аличаир)

– ул. Цане Коњарец

– н.м. Канатларци

– н.м. Мало Коњари

Share on facebook
Сподели на Facebook