ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 15.01.2024 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 287л/с, од кои 250/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 37л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Браќа Ламески

– Реон Типски куќи (Аличаир)

– Реон Кишовица – Орушица

– н.м. Мажучиште

Share on facebook
Сподели на Facebook