ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 12.01.2024 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 294л/с, од кои 253/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 41л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Александар Македонски (кај Анита мебел)

– ул. Победа

– ул. Јоска Јорданоски

– ул. Тризла

– ул. Ѓорѓи Димитров

– Реон Нови гробишта

Share on facebook
Сподели на Facebook