ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 11.01.2024 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 308л/с, од кои 263/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Бистра Планина

– ул. Победа

– ул. Јоска Јорданоски

– ул. Ѓорѓи Димитров

– ул. Кеј 1ви Мај

– ул. Димитрие Чуповски

Share on facebook
Сподели на Facebook