ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 10.01.2024 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 307л/с, од кои 255/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 52л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Пелагонија

– ул. Партизанска

– ул. Ѓорѓи Димитров

– ул. Братство – Едининство

– ул. Јордан Грабулоски

Share on facebook
Сподели на Facebook