ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 09.01.2024 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 305л/с, од кои 255/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 50л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Трајко Николоски

– ул. Ѓорѓи Димитров

– ул. Трајко Сандански

– ул. Братство – Едининство

Share on facebook
Сподели на Facebook