ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 05.01.2024 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 312л/с, од кои 262/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 50л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Леце Котески (кај Теракота)

– ул. Марко Цепенков

– ул. Велко Јанкулоски

– ул. Пелагонија

– ул. Кеј 4ти

– ул. Бидимаж

– н.м Канатларци

Share on facebook
Сподели на Facebook