ВОДОСНАБДУВАЊТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 04.01.2024 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 291л/с, од кои 235/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 56л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Дабничка

– ул. Ѓорѓи Димитров

– н.м. Мажучиште

– Проверка на затворачи во висока и ниска зона

Share on facebook
Сподели на Facebook