ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 02.01.2024 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 291л/с, од кои 234/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 57л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. 3ти Ноември

– ул. Блаже Темелкоски

– ул. Мирче Ацев

– ул. Браќа Талески

– н.м. Ново Лагово

Share on facebook
Сподели на Facebook