ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 27.12.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 326л/с, од кои 268/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 58л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Александар Македонски (кај Чумовчани)

– ул. Вера Циривири

– н.м. Лагово (кај Романса)

– н.м. Мажучиште

Share on facebook
Сподели на Facebook