ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 25.12.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 321л/с, од кои 261/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 60л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Марксова

– ул. Партизански одреди

– ул. Вера Циривири

– ул. Мирче Ацев

– ул. Бошко Корчагин

– ул. Леце Котески

Share on facebook
Сподели на Facebook