ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 22.12.2023 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 320л/с, од кои 263/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 57л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Селечка

– ул. Пенко Здравкоски

– ул. Димитрие Чуповски

– ул. Леце Котески

Share on facebook
Сподели на Facebook