ВОДОСНАБУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 15.12.2023 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 276л/с, од кои 224/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 52л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Велко Јанкулоски

– ул. Ѓорѓи Димитров

– ул. Максим Горки

– н.м. Ореовец

Share on facebook
Сподели на Facebook