ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 14.12.2023 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 312л/с, од кои 264/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 48л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Орде Чопела

– ул. Адем Адемоски

– ул. Козара 1

– ул. Козара 2

– ул. Гостиварска

– ул. Битолска

Share on facebook
Сподели на Facebook